Langzaam liep ze naar hem toe en trilde toen hij haar hand vastpakte. Stapvoets leidde hij haar over het dek. Met zijn armen om haar middel ondersteunde hij haar terwijl ze nerveus haar armen spreidde. Ze opende haar ogen, keek over de oceaan en voelde zijn wang intiem tegen haar gezicht.

Het was de achtste keer dat ze de Titanic had gezien en weer kwam die traan. ‘Wat wordt het diner voor de kookclub, Olga?’, probeerde haar echtgenoot als afleidingsmanoeuvre. ‘Het eersteklas menu van dat onzinkbaar geachte cruiseschip!’, antwoordde ze spontaan.

UniversOnline toonde de eerste onthulling: Buluga kaviaar, kreeft, zalm en schildpadsoep.

De tafel was gedekt met wit damast, zilveren kandelaars, porseleinen schalen en kristallen glazen. De schildpadsoep werd geserveerd met een glaasje Madeira.

Van haar gasten kreeg ze na het dessert een bijzonder kookboek. Geen schildpadsoep maar Consommé Olga, las ze.
Ze zei niets, er kwam alleen die traan.