Vroeger dacht ik dat je minstens drie vechtsporten moest beheersen, om jezelf in geval van nood te kunnen verdedigen.
Gaandeweg merkte ik dat ik de enige van de vechtsporters was die ongewapend over straat liep. Daardoor werd ik niet echt serieus genomen.

Dus reed ik een keer op en neer naar Antwerpen om een leuke Colt aan te schaffen.
Het bezit ervan bezorgde mij eindelijk de nodige status in de kringen waarin ik verkeerde. En zo’n ding is nog decoratief ook.

Toen ik tijdens een ruzie om een geranium (het laatste exemplaar in de aanbieding) bij het tuincentrum iemand met een simpele beweging van mijn wijsvinger overhoop schoot, besefte ik dat ik me heel wat uren in de sportschool kon besparen en zegde al mijn lidmaatschappen bij sportscholen op.

Sindsdien plaats ik iedere week minstens twee verhalen op microverhalen.nl ».

En ik heb ook niet meer al die blauwe plekken overal.